Valódi ásvány fülbevaló a holdvilág fényéből

Szerző:
Az ásvány ékszerek közül ritkábban esik szó a valódi ásvány fülbevalókról, egyrészt mert az ékszerek közül nem annyira népszerűek, bár érdekes múltra tekint vissza a fülbevaló használata is. Másrészt, mert kevesen tudják, hogy igazi kincseket lehet találni a valódi ásvány fülbevaló kínálata között. Itt van mindjárt a holdkő ásványból készült fülbevaló, rendkívül egyedi darabnak számít. A holdkő igen közkedvelt ásvány, nevét a holdvilágra emlékeztető kékes fényről kapta. Azonban ezt az igazán csodálatos színt csak a jobb minőségű kövek adják, gyengébb minőségű kövek feketés-narancsos és szürkés színeket mutatnak. A holdkő valódi ásvány fülbevaló azért is egyedi, a holddal való kapcsolatára utal, hogy a nőiesség kövének is mondják, ezzel is utalva a hold ciklikusságára. Rengeteg jó tulajdonsága van ennek az ásványnak, segít leküzdeni a hangulatingadozásokat és a depressziót, oldja a szervezetben keletkező negatív energetikai blokkokat, csökkenti a stressz okozta gyomor problémákat. További jótékony hatásai közé tartozik, hogy hogy fejleszti az érzelmi intelligenciát, serkenti a nyirokkeringést, megakadályozza a hormonháztartás felborulását, enyhíti a menstruációs panaszokat. Nagyon ellenálló kő, nem olyan érzékeny, mint például a türkiz, ezért éjszaka is nyugodtan viselhető, főképp, hogy nyugtató hatását az alvásunk rendezésére is felhasználhatjuk. Ha nyugtalanul, felszínesen alszunk, vagy gyakran kell éjszaka kimennünk, és kényelmetlen fülbevalóként viselni, akkor tegyünk egy holdkövet a párnánk alá.

User Rating: Be the first one !
0

Az ásvány ékszerek közül ritkábban esik szó a valódi ásvány fülbevalókról, egyrészt mert az ékszerek közül nem annyira népszerűek, bár érdekes múltra tekint vissza a fülbevaló használata is. Másrészt, mert kevesen tudják, hogy igazi kincseket lehet találni a valódi ásvány fülbevaló kínálata között. Itt van mindjárt a holdkő ásványból készült fülbevaló, rendkívül egyedi darabnak számít. A holdkő igen közkedvelt ásvány, nevét a holdvilágra emlékeztető kékes fényről kapta. Azonban ezt az igazán csodálatos színt csak a jobb minőségű kövek adják, gyengébb minőségű kövek feketés-narancsos és szürkés színeket mutatnak. A holdkő valódi ásvány fülbevaló azért is egyedi, a holddal való kapcsolatára utal, hogy a nőiesség kövének is mondják, ezzel is utalva a hold ciklikusságára.

Rengeteg jó tulajdonsága van ennek az ásványnak, segít leküzdeni a hangulatingadozásokat és a depressziót, oldja a szervezetben keletkező negatív energetikai blokkokat, csökkenti a stressz okozta gyomor problémákat. További jótékony hatásai közé tartozik, hogy hogy fejleszti az érzelmi intelligenciát, serkenti a nyirokkeringést, megakadályozza a hormonháztartás felborulását, enyhíti a menstruációs panaszokat. Nagyon ellenálló kő, nem olyan érzékeny, mint például a türkiz, ezért éjszaka is nyugodtan viselhető, főképp, hogy nyugtató hatását az alvásunk rendezésére is felhasználhatjuk. Ha nyugtalanul, felszínesen alszunk, vagy gyakran kell éjszaka kimennünk, és kényelmetlen fülbevalóként viselni, akkor tegyünk egy holdkövet a párnánk alá.

Kategória:
Webáruház
Shares