Hálakő

Hálakő a gyermekélet szolgálatában

A hála az egyik kulcs eleme a Vonzás Törvényének. Amikor hálát adsz magadnak és másoknak, egy olyan erőteljes rezgést hozol létre, amely visszasugárzik rád pozitív energia és szeretet formájában. A hálakő egy olyan kő, mely feltöltődik a hála és a csodálatos „köszönöm” érzésé- vel. Mindig magaddal hordhatod. A hálakő egy diszkrét emlékeztető arra, hogy jusson eszedbe mind az a jó az életben, mely örö- möt okozhat. Ilyen például az egészség, ami nem minden gyermeknek adatik meg! Mi a Szemem Fénye Alapítványnál, a magyar gyermekhospice mozgalom létrehozójaként, és a Dóri Ház üzemeltetőjeként abban hiszünk, hogy minden gyermekélet számít.

A hálakő szellemisége mindent megváltoztat az életünkben. A lélek könnyebbnek érzi magát, a gondolkodásunk letisztul tőle, a kapcsolataink erősebbé válnak. A hálás embereket tartják a legboldogabbnak. A hála fejleszti a fizikális és érzelmi egészséget, megerősíti a kapcsolatokat és közösségeket. A hála meggazdagítja az életedet, felemel. Energiát ad, inspirál és átalakít. Az emberek meghatottak, nyitottak és alázatossá válnak a hála kifejezése során. A hálakő ára: 5000 Ft (de adhatsz ezen felül bármennyit érte). Postázás: 2017 május elejétől.

Vannak gyermekek, akiknek nem adatik meg a hosszú élet. Mi értük vagyunk, és azokért az emberekért, akik a legjobban szeretik őket!

Nem perceket adunk az életnek, hanem életet a perceknek!

Nekik kívánjuk felépíteni hazánk első professzionális gyermekhospice komplexumát, a Pillangó Házat, amelynek telkét megvá- sároltuk, terveit elkészítettük, azonban az építkezés megkezdésére már nem maradt forrásunk.

10 000 darab hálakő értékesítésével ezt azonban gyorsan előteremthetjük. Segíts nekünk Te is ebben!

Vásárolj Te is egy hálakövet és támogasd 5 000 forinttal a gyógyíthatatlan gyermekeket!

Az élet egyik fontos törvényszerűsége az adás-kapás elve. Az, aki képes másoknak önzetlenül is adni, az mindenképpen visszakapja azt valamilyen formában az életében. Remek céges vagy családi ajándék! Ha te is szeretnél egy hálakövet, kérlek utald el a támogatásodat a Szemem Fénye Alapítvány valamelyik bankszámla számára, és a közleményben tüntesd fel, hogy: Hálakő! Kérjük, juttasd el nekünk a postacímedet is a dorihaz@szememfenye.hu email címünkre, hogy postázhassuk azt a számodra!

Mindig, amikor megérintem ezt a követ, keresek valamit, amiért hálás lehetek. Azóta reggelente öltözésnél beleteszem a követ a zsebembe, és nap közben sorra veszem mindazt a jót, amiért hálával tartozom. A módszer csodálatosan működik.

-Lee Brower

Kövess minket

Számos közösségi médiacsatornán keresztül léphetsz velünk kapcsolatba. Ezeken a csatornákon folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk.

Menu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb információkról!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres