Hagyaték

A Szemem Fénye Alapítvány köszönettel fogadja a hagyatéki felajánlásokat, amelyek segítségével gyermekhospice házunk fenntartását támogatják az örökhagyók, adományozók.

Az elmúlásra felkészülni nehéz feladat. Gyakran nem csak az ismeretlen riasztja a távozni készülőt, hanem a nélküle továbbmenő világ gondolata is félelmetes lehet. Sokan ezért is készíttetnek végrendeletet, hogy valamiképp rendezzék azokat a dolgokat, amiket itt hagyni kényszerülnek.

Megindító dolog, amikor az élettől búcsúzó ember az itt maradottakról gondoskodik. Gyakran előfordul, hogy a családtagokon kívül valamilyen közösségi célt maga elé tűző szervezet is bekerül a végrendelet kedvezményezettjei közé. Felelősségérzetről tesz tanúbizonyságot az, aki az elesettek támogatását a szívén viseli, s a személyes vagyonából áldoz valamelyik nemes cél támogatására. Hiszen segítségre szorulók akkor is lesznek, ha már nélkülünk forog tovább a Föld.

Minden anyagi vagy tárgyi adomány nagy segítség, amelyet gyermekhospice házunk lakóira fordíthatunk.

A gyerekek nevében hálásan köszönjük, ha a Szemem Fénye Alapítványt örökösnek jelöli meg végrendeletében!

Kövess minket

Számos közösségi médiacsatornán keresztül léphetsz velünk kapcsolatba. Ezeken a csatornákon folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk.

Menu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb információkról!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres