Adó 1%

Alapítványunk adószáma: 18321407-2-02


Amikor személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával az első hazai gyermekhospice ház, a Dóri Ház működtetését segíted, számtalan család sorsát teszed könnyebbé. Olyanokét, akik életük legnehezebb időszakában vannak, gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermeket nevelnek.

Ne feledjük, amikor egy ember napját szebbé varázsoljuk, már változtattunk a világ menetén! Miért is ne tennénk ezt meg úgy, hogy az valójában nem kerül nekünk semmibe? A személyi jövedelemadónk 1%-át minden évben felajánlhatjuk egy-egy olyan civilszervezetnek, amelynek munkáját nagyra értékeljük.

Közismert adat, hogy tíz adózóból mindössze négy él ezzel a lehetőséggel. Pedig az ilyen módon a civileknek juttatott összeg rengeteg nemes ügyet segített már megvalósulni, amely egész társadalmunk előnyére szolgált. Ilyen kiemelten fontos terület a gyermekhospice is, amelyre hazánkban a Szemem Fénye Alapítvány jóvoltából irányul egyre több figyelem.

A betegség a legtöbb esetben váratlanul érkezik, s ilyenkor az érintett családok elszigetelődve érzik magukat. A hétköznapok realitásától eltávolodva, védekezésképp gyakran önmaguk is „fallal veszik körül magukat”. Ekkor az odafigyelés, néhány felszabadultan eltöltött óra, pár nap szeretetteljes gondoskodás is kisegítheti őket a társas magányból. A Szemem Fénye Alapítvány ezt a nehéz, de hálás küldetést vállalta fel a gyermekbeteg-szállítás és a gyermekhospice ház működtetésével.

A szolgáltatásait ingyenesen nyújtó Dóri Ház nem csak a beteg gyermekeknek, hanem családjaiknak is menedéket nyújt. Nálunk a kórházak nyüzsgésétől, az állandó gépzajtól eltávolodva, de a mások számára megszokott hétköznapokhoz közelítve, otthonos körülmények között tölthetik lakóink a napjaikat. Szakképzett ápolóink, terapeutáink, családtámogató kollégáink mindent megtesznek azért, hogy valamennyi vendégünk érezze, nincs egyedül a bajban.

Kérjük, segíts ebben nekünk, adód 1%-át ajánld fel a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek ellátását végző Szemem Fénye Alapítványnak! Adóbevallásod során, a rendelkező nyilatkozaton tüntesd fel alapítványunk adószámát – 18321407-2-02 –, így járulva hozzá gyermekbeteg-szállításunk zavartalanságához, s az első hazai gyermekhospice ház, a Dóri Ház működtetéséhez.

Köszönjük nagylelkű felajánlásod!!

Kövess minket

Számos közösségi médiacsatornán keresztül léphetsz velünk kapcsolatba. Ezeken a csatornákon folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk.

Menu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb információkról!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres