Rólunk

A gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek gondozása során a szülő és a gyermek is sok szakemberrel találkozhat az egészségügyből. Mindannyian más szerepet töltenek be. A célunk azonban közös: olyan szolgáltatást nyújtani a beteg gyermekeknek, a családjának, amelyre leginkább szükségük van.

A család minden tagnának szüksége van a támogatásra

Ha a hosszú kórházi kezelések sem segítenek, a legtöbb szülő haza viszi, és otthon ápolja gyógyíthatatlan gyermekét. A napi 24 órás szolgálat azonban hatalmas testi-lelki terhet ró a családra. A szülők egyre jobban kimerülnek, s mert emiatt nem jut elegendő energiájuk rájuk, a többi gyerek háttérbe szorítottnak érzi magát.

A gyerekhospice segítsége a család minden tagjára kiterjed. A mentesítő szolgáltatás a gyermekük ellátásának terheit tőlük átvállalva az ápolásban kimerülő szülők fizikális, lelki és spirituális támogatását biztosítja.

A beteg gyermekek ellátására irányuló kórházi kezelés és házi ápolás mellé ezért lépett be harmadik segítőként a gyermekhospice.

A családról való gyakran több éves gondolkodás a szociális, lelki és spirituális támogatásra is kiterjed.

A Szemem Fénye Alapítvány munkatársai ezért dolgoznak 7/24-ben, - azaz a hét minden napján – hogy olyan ápolást nyújtsanak a számukra, amelyre nagy szükségük van! Mindez azonban Nélküled nem menne, hiszen mi a családjaink támogatásáért cserébe nem pénzzel, hanem a hálával és mosollyal gazdagodunk.

Kövess minket

Számos közösségi médiacsatornán keresztül léphetsz velünk kapcsolatba. Ezeken a csatornákon folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk.

Menu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb információkról!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres