Önkéntesség

Szeretnél szabadidődben azért munkálkodni, hogy a beteg gyerekek és családjaik élete szebb és boldogabb legyen? Fontos számodra, hogy másoknak és magadnak is jó élményeket szerezz? Nálunk ezt megteheted! Csatlakozz önkéntes segítőinkhez, és vegyél részt adománygyűjtő programjainkon és a gyermekeknek szervezett eseményeken!

Segíthetsz az irodában és a raktárban dolgozó kollégáinknak, valamint a Dóri Ház ápolóinak is. Büszkék vagyunk minden segítőnkre, aki az idejét és energiáját nem sajnálva tesz a Dóri Ház gyermekeiért. A kis segítség is nagy változást jelenthet. Szánj a hetedből akár csak pár órát a jótékony célú feladatokra, és támogasd alapítványunk törekvéseit! Teljesítsd közösségi szolgálati óráidat, vagy csak lépj ki a mindennapok rutinjából, és próbálj ki valami újat!

Sok oka lehet annak, amiért valaki önkéntes szeretne lenni. Szeretné segíteni a jó ügyet, vagy részese lenni egy vidám és nyitott csapatnak, gyarapítani a munkatapasztalatait, vagy teljesíteni a közösségi szolgálatot. A lényeg minden esetben a tenni akarás. Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kövess minket

Számos közösségi médiacsatornán keresztül léphetsz velünk kapcsolatba. Ezeken a csatornákon folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk.

Menu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb információkról!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres