Öltözz Pirosba

Öltözz Pirosba

2018.02.16

Legnépszerűbb forrásteremtő akciónk ebben az évben nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre.

Öltözz Pirosba február 16-án Te is!

2011. novemberében indult útjára a Szemem Fénye Alapítvány „Öltözz Pirosba!” elnevezésű országos kezdeményezése, amelynek során együttérzésük kifejezésére piros ruhadarabot, kiegészítőt öltöttek magukra a résztvevők, és minimum 200 forint perselybe helyezésével első ízben támogatták hazánk első gyermekhospice házát, a pécsi Dóri Házat.

A kampány már az első évben hatalmas tömegeket mozgatott meg, vidám hangulatával, csapatépítő jellegével óriási érdeklődésre tett szert, amelynek köszönhetően a következő években is megrendezésre került és rövid időn belül országosan is közismertté és kedveltté vált. Idén, immár nyolcadik alkalommal várjuk a baráti társaságok, oktatási intézmények, különböző klubok, kis és nagyvállalatok, éttermek vagy híres médiaszemélyek jelentkezését, akik részvételükkel nemcsak adományokat gyűjtenek a Dóri Ház gyermekeinek ellátásához, de gyermekhospice küldetésünk fontosságát is hirdetik.

A programra ez évben február 16-án kerül sor. Vegyél részt Te is az VIII. Öltözz pirosba napon és töltsetek el együtt egy vidám napot barátaiddal, munkatársaiddal miközben ezen a különleges módon támogatjátok a Dóri Ház gyermekeit!

Tavaly a programhoz csatlakozóknak köszönhetően, sorra kerültek fel a piros nyakkendők, kiegészítők és mintegy 4.5 millió forint gyűlt össze a Dóri Ház támogatására.
Idén célunk, hogy a Ti segítségetekkel megnöveljük a részvevők számát és megteremtsük a Dóri Ház két havi működési költségét, ami 14 millió forint.
Hozzuk létre együtt minden idők legnagyobb tömegeket megmozgató országos összefogását!

Plakát letölthető innen.

Regisztrációs lap letölthető innen.

Az akcióban bárki részt vehet, aki szeretné velünk együtt kifejezni együttérzését a gyógyíthatatlan gyermekek és családtagjaik felé. A részvételi lehetőségek tárháza végtelen.
A kampányba bekapcsolódók ehetnek akár piros ételeket, ihatnak piros italokat, pirosba burkolhatják üzletüket, sőt a legbátrabbak még a hajukat is befesthetik pirosra!

A programmal kapcsolatos kérdéseiddel, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@szememfenye.hu e-mail címen vagy a +36 72 526 658-as telefonszámon!

Kövess minket

Számos közösségi médiacsatornán keresztül léphetsz velünk kapcsolatba. Ezeken a csatornákon folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk.

Menu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb információkról!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres