Öltözz Pirosba

Öltözz Pirosba

2019.02.15

Legnépszerűbb forrásteremtő akciónk ebben az évben kilencedik alkalommal kerül megrendezésre.

Öltözz Pirosba február 15-én Te is!

2011. novemberében indult útjára a Szemem Fénye Alapítvány „Öltözz Pirosba!” elnevezésű országos kezdeményezése, amelynek során együttérzésük kifejezésére piros ruhadarabot, kiegészítőt öltöttek magukra a résztvevők, és minimum 200 forint perselybe helyezésével első ízben támogatták hazánk első gyermekhospice házát, a pécsi Dóri Házat.A kampány már az első évben hatalmas tömegeket mozgatott meg, vidám hangulatával, csapatépítő jellegével óriási érdeklődésre tett szert, amelynek köszönhetően a következő években is megrendezésre került és rövid időn belül országosan is közismertté és kedveltté vált. Idén, immár kilencedik alkalommal várjuk a baráti társaságok, oktatási intézmények, különböző klubok, kis és nagyvállalatok, éttermek vagy híres médiaszemélyek jelentkezését, akik részvételükkel nemcsak adományokat gyűjtenek a Dóri Ház gyermekeinek ellátásához, de gyermekhospice küldetésünk fontosságát is hirdetik.A programra ez évben február 15-én kerül sor. Vegyél részt Te is az IX. Öltözz pirosba napon és töltsetek el együtt egy vidám napot barátaiddal, munkatársaiddal miközben ezen a különleges módon támogatjátok a Dóri Ház gyermekeit!

Tavaly a programhoz csatlakozóknak köszönhetően, sorra kerültek fel a piros nyakkendők, kiegészítők és mintegy 4.5 millió forint gyűlt össze a Dóri Ház támogatására.
Idén célunk, hogy a Ti segítségetekkel megnöveljük a részvevők számát és megteremtsük a Dóri Ház két havi működési költségét, ami 14 millió forint.
Hozzuk létre együtt minden idők legnagyobb tömegeket megmozgató országos összefogását!

Plakát letölthető innen.

Regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével lehet (az oldal alján található)!

Az akcióban bárki részt vehet, aki szeretné velünk együtt kifejezni együttérzését a gyógyíthatatlan gyermekek és családtagjaik felé. A részvételi lehetőségek tárháza végtelen.
A kampányba bekapcsolódók ehetnek akár piros ételeket, ihatnak piros italokat, pirosba burkolhatják üzletüket, sőt a legbátrabbak még a hajukat is befesthetik pirosra!

A programmal kapcsolatos kérdéseiddel, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@szememfenye.hu e-mail címen!

Kövess minket

Számos közösségi médiacsatornán keresztül léphetsz velünk kapcsolatba. Ezeken a csatornákon folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk.

Menu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb információkról!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres