Miért nem visel jegygyűrűt Donald Trump?

Szerző:

A pszichoterapeuta elárulta, mi lehet az oka! Durva, ami kiderült!

Érdemes elgondolkodnod, ha a te párod is ezt teszi a jegygyűrűjével!

Donald Trump több dologban változtatott már, mióta hivatali esküjével beiktatták az Amerikai Egyesült Államok elnökének, például már nem olyan narancssárga a bőre – éljen a kevesebb barnítószer -, de egy dologra nem hajlandó azóta sem, hiába csámcsog rajta a közvélemény.

Nem húzza fel az ujjára a jegygyűrűjét!

Három házasság, de jegygyűrű egy sem

Az amerikai elnök nem most kezdte mellőzni a jegygyűrűjét.

Trump ugyanis már a harmadik házasságát „tapossa”, de az első felesége – a Melaniahoz hasonlóan modellként megismert Ivana Zelnickova -, illetve a második neje, Marla Maples való házassága idején sem viselte a jegygyűrűjét, csak és kizárólag az esküvői fotókon villogott vele és a lagzin viselte.

A nászéjszaka után azonban mindig az első dolga volt lehúzni az ékszert az ujjáról.

12 éve, mikor Melaniat vezette oltár elé szintén így járt el, a jegygyűrűjét azóta sem látta senki a kezén.

A First Lady-t azonban rendszeresen fotózzák úgy, hogy a férjétől kapott ékszerekben, köztük a másfél millió dollárt érő eljegyzési gyűrűjében és a tizedik házassági évfordulójukra kapott hárommillió dollárt kóstáló gyémántgyűrűjében pompázik!

 

 

Ezt gondolja a pszichoterapeuta Trump jegygyűrű viselési szokásáról

Bár az elnök sosem kommentálta nyilvánosan a dolgot, egy New York egyik híres pszichoterapeutája, Jeanne Safer úgy gondolja, hogy a jegygyűrű nem viselése valószínűleg egy dolgot jelent.

– Ha egy férfi számára nem fontos, hogy viselje a jegygyűrűjét, és ezáltal a világ előtt is bizonyítja felesége, valamint a házassága melletti elkötelezettségét, akkor öntudatlan módon jelezheti a házasságtörés lehetőségét, akár a valóságban, akár fantázia szintjén. – nyilatkozta a szakember a New York Times-nak.

Ebben mondjuk lehet valami, mivel Trump nem arról híres, hogy igazán komolyan veszi a házastársi hűséget, állítólag Melania is azért viselkedik hidegen vele, mert férje mindig is rajongott a fiatal lányokért, főleg, ha modellek, hiszen vele is így jött össze.

Egyébként is… ahogy a mondás tartja: Nem zörög a haraszt…. Trump pedig elég hiú ahhoz, hogy újabb és újabb hódításokat zsebeljen be, ezzel is fiatalnak érezve magát.

Persze, lehet, hogy teljesen más az oka annak, hogy az amerikai elnök nem visel a jegygyűrűjét

Nem Trump az egyetlen, aki nem rajong a gyűrűkért.

Jay-Z és Will Smith sem hordja a jegygyűrűjét, ahogy Vilmos herceg is inkább otthon tartja a felesége ékszeres dobozában a sajátját.

Mikor erre rájöttek az alattvalók, rögtön elindultak a pletykák, miszerint a hercegi házasság zátonyra futott.

A Kensington palota azonban azonnal nyilatkozatot adott ki, amelyben tudatták mindenkivel, hogy semmi baj nincs a trónörökös és Katalin hercegné háza táján, Vilmos egyszerűen nem szeret semmilyen ékszert viselni, a karóráját leszámítva.

Kategória:
Webáruház
Shares