Miért érdemes olyan céget keresni, ahol klímát szereléssel egyűt kínálnak?

Szerző:

Díjmentes kiszállás az ország egész területén!

Mi egész Magyarország területén díjmentes kiszállással klíma szereléssel együtt akcióval kínáljuk a klímaberendezést.

De, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban?

Ez egész pontosan azt jelenti, hogy te kifizeti a vételárat, a vételár mellett pedig a termék ára tartalmazza a beszerelés költségeit is. Az általunk kínált szuper klímaberendezések pedig nem csupán a forró nyári napokon lehetnek a hasznodra, bár tény, hogy egy jól megválasztott klíma segítségével garantáltan nem kell majd ébren forgolódnod éjszakánként. Azonban az ősz beköszöntével is kedvező megoldás lehet, hiszen ezek a modern készülékek a hűtés mellett, már fűtésre is alkalmazhatók. Vagyis neked sem izzadnod sem pedig dideregned nem kell, hiszen klímaberendezéseinkkel kellemes hőfokon tarthatod a lakást gyakorlatilag egész évben.

Szakszerű klíma beszerelés, garanciával!

Fontos tudnod, hogy a klíma beszerelése szintén egy szakma, éppen ezért cégünk gyors, szakszerű és precíz munkát kínál a számodra. Előre egyeztetett időpontban, szerelőink – akik rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel a klímaberendezések telepítéséhet szükséges szakvizsgákkal – pontos és kifogástalan munkát kínálnak a számodra, mindezt pedig garanciálisan teszik.

De, hogy mit is tartalmaz az ár:

  • klíma szerelés előre egyeztetett időpontban
  • tanácsadás
  • beltéri és kültéri egység szakszerű felszerelése és annak üzembe helyezése
  • oktatás a klímakészülék használatáról

Mi az a tanúsítvány?

2015-től nagyban szigorodtak a klíma vásárlási feltételek, ugyanis a Nemzeti Klímavédelmi hatóság nagyon komoly változásokat vezetett be. Ennek értelmében minden eladott klímaberendezést rögzíteni kell egy adatbázisban, így csak az vásárolhat klímaberendezést, aki egyedi vonalkóddal ellátott végfelhasználói tanúsítvánnyal igazolja, hogy az általa vásárolt klímát regisztrált klímaszerelő fogja telepíteni.  Cégünk azonban kizárólag ilyen szerelőkkel dolgozik, így amennyiben nálunk vásárol, klímát két legyet üthet egy csapásra.

 

Kategória:
Szolgáltatás
Shares