Lakáshitel otthonteremtésre

Szerző:

Változatos hitelcélokkal igényelhető a minősített fogyasztóbarát lakáshitel. Lássuk a lakáshitel részleteit, és hogy miért hasznos a fogyasztóbarát lakáshitel kalkulátor!

 

Új és használt lakásra is fordítható

Akár új, akár használt lakást szeretne az igénylő, a minősített fogyasztóbarát lakáshitel ideális megoldás lehet. Fordíthatják használt, valamint új építésű lakó- vagy üdülőingatlan megvásárlására. Az összeg felhasználható a lakó- vagy üdülőingatlan építésére, építési telek megvásárlására, sőt lakáscélú hitel kiváltására is. A lakáshitel feltételei nem térnek el a hiteligényléskor megszokott feltételektől, a lakáshitel fedezete az ingatlanra bejegyzett jelzálog.

Annuitásos a törlesztés, azaz meghatározott kamatperióduson belül nem változik a fogyasztóbarát lakáshitel törlesztőrészlete. Az igénylő döntésétől függ, hogy 5, 10 vagy 15 évig marad ugyanolyan összegű a havi törlesztőrészlet. Ha a kamatperiódus-forduló előtt legalább harminc nappal jelzik, akkor díjmentesen változtatható az 5 és 10 éves hitel kamatperiódusának a hossza. Ha lakástakarék-pénztári megtakarításból történik, a lakáshitel előtörlesztése díjmentes. Amennyiben nem, akkor az előtörlesztési díj csupán az előtörlesztett összeg egy százaléka.

A fogyasztóbarát lakáshitel kalkulátor pontosan megmutatja, hogy milyen költségekkel kell számolnia a hitel igénylőjének. A kalkulátornak köszönhetően könnyedén kiszámolhatja, mekkora összeget és milyen futamidővel érdemes felvennie.

Kategória:
Szolgáltatás
Shares