Kontakt grill a kiváló ételek megalkotásához

Szerző:
kontakt grill

Amikor odakint tombol a jó idő egy kis sütögetésre érdemes összegyűjteni a társaságot, amihez a kontakt grill egy tökéletes kiegészítő. Tény, hogy tűz mellett is elvégezhető a finom húsok készítése, de vannak olyan helyzetek, amikor a gyorsaság kihagyhatatlan az egyenletből.

Multifunkcionális kontakt grill

A megfelelőé alapanyagokból hihetetlenül ízletes ételek születhetnek, csak tudnod kell, hogy azokat mivel állítsd elő. A kontakt grill egyedi felépítésének hála nagyon univerzálisan alkalmazható. A húsok mellett, tortilla-t, meleg- és toast szendvicseket, halat, de még hamburgert is készíthetsz.

Domo DO9135G kontakt grill

A Domo ezen kontakt grill típusa teljes egészében tapadásmentes és bordázott felülettel van ellátva, ami megkönnyíti a finomságok belehelyezését. A fűtőelem közvetlenül bele van építve a grillező lapba, amelyiknek a felső rész magassága állítható, hogy még a vastagabb bagettek is beleférjenek.

kontakt grill

A tervezők gondoltak a küllemre. A szálcsiszolt és rozsdamentes, fényes acélfelület nem csak gyorsan felforrósodik, hanem rendkívül jól is néz ki.

Gyors és eredményes sütés

A 29,5 x 26,5 cm méretekkel rendelkező kontakt grill kis helyen is elfér. A hatékonysága minden tekintetben vetekszik a helytakarékosságával. A 2000 Wattos teljesítménynek hála rendkívül gyorsan eléri a beállított 90 és 230 Celsius fok közötti hőmérsékletet.

Célkeresztben a biztonság

Teljesen egyértelmű, miszerint a biztonsági funkciók nem elhanyagolhatók egy olyan készülék esetében, ami amellett, hogy áram alatt van, még forró is. Éppen ezért a kontakt grill esetében kiemelt figyelmet kapott ez a kategória.

Hőszigetelt fogantyú és burkolat véd a sérülések ellen.
• Jelzőfény mutatja, amikor a kontakt grill áram alatt van.
• Biztonsági zárt kapott, a könnyű tárolás érdekében

A tiszta környezetről pedig az olajgyűjtő csepptálca gondoskodik, aminek a segítségével elejét vehető az asztal összemaszatolása.

Vásárolj kiváló ár-érték arányban

kontakt grill

A kínálatunkban kimondottan kedvező feltételekkel juthatsz hozzá a kontakt grill termékekhez, amik sok éven keresztül számos alkalommal szolgálnak ki. Ha a finom ételek elkészítése nem várathat magára, akkor ezzel az eszközzel jelentősen felgyorsíthatod a folyamatot.

 

Kategória:
Webáruház
Shares