Könyvbörze a jótékonyság jegyében

Könyvbörze a jótékonyság jegyében

2016.11.14

Tisztelt Alapítvány, Kedves Alapítványt működtetők!

2016. november 11-én pénteken, egy csapatépítő kis összejövetelt szervezett osztályunk, a Heves Megyei Kormányhivatal Füzesabonyi Járási Hivatalának Foglalkoztatási Osztálya.

Régebbi könyveinket hoztuk el a munkahelyünkre, hogy egy jelképes összegért újra gazdára találjanak. Azokat a könyveket, amelyeket pedig ez alkalommal egyikünk se választott ki, elajándékoztuk a Füzesabonyi Városi Könyvtárnak.

Miután osztályunk több alkalommal is csatlakozott már az ‘Öltözz Pirosba!’ akcióhoz, az Alapítványuk tevékenysége, céljai, az Alapítvány dolgozóinak elhivatottsága nem ismeretlen számunkra.

Rendezvényünk csendes, beszélgetős, olvasgatós volt, amibe egy kis teázás, sütizés is belefért. Osztályunk vendégül látta a Füzesabonyi Járási Hivatal érdeklődő munkatársait, s a könyvbörze eredményeként 18.000 Ft-ot sikerült összegyűjtenünk, melyet ezúton szeretnénk felajánlani a Szemem Fénye Alapítvány munkájának finanszírozására. Az adományt 2016. november 11-én át is utaltuk számlájukra.

Kívánjuk, hogy szeretetünk, segíteni akarásunk eljusson Önökhöz és elsősorban azokhoz a gyermekekhez, akiknek az életét Önökön keresztül talán egy picit mi is meg tudjuk szépíteni.

Szeretettel: a Heves Megyei Kormányhivatal Füzesabonyi Járási Hivatalának valamennyi munkatársa nevében a Foglalkoztatási Osztály dolgozói

Kövess minket

Számos közösségi médiacsatornán keresztül léphetsz velünk kapcsolatba. Ezeken a csatornákon folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk.

Menu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a legfrissebb információkról!

Sikeres üzenetküldés

Sikeres