Az Rcool klíma nagyker kínálata

Szerző:

Az Rcool márka Magyarországon széles körben elterjedt, és egyet jelent a gazdaságossággal. Nemcsak a készülék fogyasztását illetően, hanem az ár-érték arányát tekintve is. Az Rcool klíma nagyker olyan klímakészülékeket kínál töredékáron, amiket a világmárkák boltjaiban kaphat meg csak a lakossági ügyfél, súlyos pénzekért. Árában alsó-kategóriás, minőségében a felső-középkategóriás termék, ami vetekszik a GREE és Midea klímákkal is tudásban.

Az Rcool klíma nagyker termékkínálatában a márka Magyarországon forgalmazott termékei közül az alábbiak érhetőek el: ECONIC, DISPLAY, SOLO és az ONXY BLACK. Mindegyik hűtésre és fűtésre is optimalizált, az ONXY BLACK szérián kívül különböző teljesítményben elérhetőek. H-tarfia igényelhető az összes Rcool klímára, így garantáltan megéri a fűtést klímával megoldani az átmeneti időszakban, de akár télen is alkalmas rásegítő fűtésre, anélkül, hogy mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni az áramszámla miatt.

Az ONXY BLACK nem csak nevében feketebárány az Rcool klímák között, valóban eltér a többitől. Egyrészt a nevéből kikövetkeztethetően a beltéri egység színe magasfényű fekete, így ha fontos számunkra a lakásunk színharmóniája, érdemes ebben gondolkodni lehetséges opcióként. Nem az Rcool klíma nagyker kínálata hiányos, valóban kizárólag 3,6 kW-os teljesítményű változatban érhető el a széria. Ennek az oka, hogy átlagosan ez a legnépszerűbb teljesítményű klíma, amelyik bármilyen otthont, vagy irodát képes ellátni, amennyiben nincsenek egyedi kialakításra vonatkozó igényei a vásárlónak.

A SOLO széria az Rcool klíma nagyker alapterméke, ami 2,6 kW, 3,5 kW és 5,3 kW fűtési teljesítménnyel érhető el. Az alaptermék megnevezés ne legyen megtévesztő – gazdaságos, megbízható és rengeteg extra funkcióval felszerelt szériáról van szó. Mind fűtésre, mind hűtésre maximálisan kihasználható a magyarországi kontinentális éghajlaton.

A DISPLAY széria egyedisége, hogy képes 4 irányú légbefúvásra – tehát vízszintesen és függőlegesen is fújja a levegőt, ha ezt a beállítást választjuk. Az Rcool klíma nagyker kínálatában elérhető 2,6 kW, 3,5 kW, 5,3 kW és 7 kw-os teljesítménnyel is.

A SOLO széria az egyik legtöbb komforttal felszerelt készüléke az Rcool klíma nagyker kínálatának. Az előző szériákkal ellentétben magasabb a fűtési határa – a SOLO még -25°C fokban is üzemel kistestvéreivel ellentétben. Ráadásul valóban híresen csendes a Silence funkciója, így hálószobába is tökéletes választás. Wi-Fi vezérlésre képes, így ha távolról szeretnénk akár fűtésre, akár hűtésre használni, megoldható.

Mindegyik Rcool széria klímája számtalan szűrővel van felszerelve (ezüstözött és aranyozott szűrőrácsokkal) annak érdekében, hogy valóban egészségesen használhassa a választott készülékét hosszútávon is. Amennyiben minőségi terméket szeretne, de megfizethető áron, válassza az Rcool klíma nagyker lakossági kínálatát.

Egyébként a márka kereskedelmi kínálattal is rendelkezik, ezt viszont mind az Rcool klíma nagyker, mind a viszonteladók korlátozottabb formában értékesítik a magyarországi piac sajátosságai miatt.

Kategória:
Szolgáltatás
Shares