Nyári nyitvatartási időszak

Nyitvatartási változás Rácvárosi úti irodánkban és Raktárunkban!

Nyári nyitvatartási időszak: 2017.06.05- 2017.08.31
Hétfő - Csütörtök: 7.30-14.30 -ig
Péntek: 7.30-12.00 -ig
Ha nyitva tartás alatt nem tudja adományát leadni raktárunkban, egyeztetés alapján a Dóri Házban leadható.
Egyeztetni: 06 72 / 526 - 658 telefonon.

VII. Öltözz pirosba!

ÖP Nyitó kép

Legnépszerűbb forrásteremtő akciónk ebben az évben hetedik alkalommal kerül megrendezésre.

Öltözz Pirosba február 17-én Te is!

2011. novemberében indult útjára a Szemem Fénye Alapítvány „Öltözz Pirosba!” elnevezésű országos kezdeményezése, amelynek során együttérzésük kifejezésére piros ruhadarabot, kiegészítőt öltöttek magukra a résztvevők, és minimum 200 forint perselybe helyezésével első ízben támogatták hazánk első gyermekhospice házát, a pécsi Dóri Házat.

ÖP. Persely

A kampány már az első évben hatalmas tömegeket mozgatott meg, vidám hangulatával, csapatépítő jellegével óriási érdeklődésre tett szert, amelynek köszönhetően a következő években is megrendezésre került és rövid időn belül országosan is közismertté és kedveltté vált. Idén, immár hatodik alkalommal várjuk a baráti társaságok, oktatási intézmények, különböző klubok, kis és nagyvállalatok, éttermek vagy híres médiaszemélyek jelentkezését, akik részvételükkel nemcsak adományokat gyűjtenek a Dóri Ház gyermekeinek ellátásához, de gyermekhospice küldetésünk fontosságát is hirdetik.

A programra ez évben február 17-én kerül sor. Vegyél részt Te is az VII. Öltözz pirosba! napon és töltsetek el együtt egy vidám napot barátaiddal, munkatársaiddal miközben ezen a különleges módon támogatjátok a Dóri Ház gyermekeit!

 ÖP Dóri Ház

Tavaly a programhoz csatlakozóknak köszönhetően, sorra kerültek fel a piros nyakkendők, kiegészítők és mintegy 4.5 millió forint gyűlt össze a Dóri Ház támogatására.
Idén célunk, hogy a Ti segítségetekkel megnöveljük a részvevők számát és megteremtsük a Dóri Ház két havi működési költségét, ami 14 millió forint.
Hozzuk létre együtt minden idők legnagyobb tömegeket megmozgató országos összefogását!

Kérjük, segítsd munkánkat a regisztrációs lap kitöltésével, amit az oltozzpirosba@szememfenye.hu e-mail címre várunk február 17-ig!

 

Az akcióban bárki részt vehet, aki szeretné velünk együtt kifejezni együttérzését a gyógyíthatatlan gyermekek és családtagjaik felé. A részvételi lehetőségek tárháza végtelen.
A kampányba bekapcsolódók ehetnek akár piros ételeket, ihatnak piros italokat, pirosba burkolhatják üzletüket, sőt a legbátrabbak még a hajukat is befesthetik pirosra!

 

A programmal kapcsolatos kérdéseiddel, kérjük, fordulj munkatársunkhoz,Dallos Edithez az oltozzpirosba@szememfenye.hu e-mail címen vagy a +36 72 526 658-as telefonszámon!

 

Plakátunkat ITT letöltheti