Nyári nyitvatartási időszak

Nyitvatartási változás Rácvárosi úti irodánkban és Raktárunkban!

Nyári nyitvatartási időszak: 2017.06.05- 2017.08.31
Hétfő - Csütörtök: 7.30-14.30 -ig
Péntek: 7.30-12.00 -ig
Ha nyitva tartás alatt nem tudja adományát leadni raktárunkban, egyeztetés alapján a Dóri Házban leadható.
Egyeztetni: 06 72 / 526 - 658 telefonon.

Gyermekbeteg-szállítás

BetegszállításA korábban külön szolgáltatásként nem létező gyermekbeteg-szállítás 2008. december 1-jétől vált hivatalosan is elismertté. A Szemem Fénye Alapítvány általános gyermekbeteg-szállítást végez és ellátja az egyedi igényű (transzplantált, dializált, fogyatékkal élő stb.) gyermekek szállítását. Jelenleg egy gyermekbeteg-szállító és két mentőautó áll a rendelkezésünkre, amelyek az ország legmodernebb, e célra kialakított autói közé tartoznak. Területi ellátási kötelezettségünk Baranya megyében a 0-14 éves – gyermekkorú – lakosságra terjed ki, ezáltal jelenleg mintegy 60 ezer gyermek betegszállításáért tartozunk felelősséggel.

MentőautóHavonta mintegy 20-25 ezer kilométert tesznek meg autóink, nemcsak Baranyában, a Dél-Dunántúlon, hanem sokszor az egész országban. Szinte napi rendszerességgel szállítunk Zala és Somogy megye településeiről kis betegeket onkológiai kezelésekre.
A gyermekeknek és családjaiknak több esetben a betegség mellett a nehéz anyagi helyzettel is meg kell küzdeniük, így másként nem tudják megoldani az utazást.