Nyári nyitvatartási időszak

Nyitvatartási változás Rácvárosi úti irodánkban és Raktárunkban!

Nyári nyitvatartási időszak: 2017.06.05- 2017.08.31
Hétfő - Csütörtök: 7.30-14.30 -ig
Péntek: 7.30-12.00 -ig
Ha nyitva tartás alatt nem tudja adományát leadni raktárunkban, egyeztetés alapján a Dóri Házban leadható.
Egyeztetni: 06 72 / 526 - 658 telefonon.

Öltözz Pirosba Gyakorlati Útmutató

Szeretnél Te is saját Öltözz Pirosba Napot tartani, de nincs még ötleted, hogyan valósítsd meg? Adunk néhány tippet hozzá, hogy emlékezetes legyen számotokra is ez a nap.

  1. Regisztrálj!

Margaréta ovoda

A honlapról letölthető regisztrációs lap kitöltése után hivatalosan is kampány szervezői közt köszönthetünk! Munkatársunk, Mezei Alexandra azoltozzpirosba@szememfenye.hu e-mail címen várja jelentkezéseteket! Bár a regisztráció a kampányhoz való csatlakozásnak nem feltétele, mindenképp hasznos, hiszen elérhetőségeid megadásával lehetővé teszed a folyamatos kapcsolattartást a kampány alatt és után, valamint felkerülhetsz az akciót rendezők listájára, ezzel is népszerűsítve saját rendezvényed.

  1. Csatlakozás!

ÖP LUFI

Egyénileg vagy csapatban is jelentkezhettek! Beszélj barátaiddal, kollégáiddal, szomszédoddal is, és vond be őket az előkészültekbe! Osszátok ki egymás közt a feladatokat, hogy már a szervezés is jó hangulatban teljen! Nincs is más tennivaló, mint beszerezni a piros ruhadarabokat, sálakat, fülbevalókat, nyakkendőket és megtervezni miként szeretnénk megjelenni a február 19-i Öltözz Pirosba akción! Engedjétek el a fantáziátokat, hiszen minden megvalósítási ötlettel közelebb kerülünk a vágyott célhoz! A saját Öltözz Pirosba napotokról ne felejtsetek el képeket készíteni és elküldeni nekünk.

ŐP TÁNCKLUB

  1. Kell egy hely!

Válassz ki egy helyet, ahol összejöttök! Lehet ez a munkahelyed, otthonod, az iskolád vagy akár szabadban! Ha közterületen tervezitek az összejövetelt, szükségetek lesz az önkormányzat engedélyére – ebben nyugodtan kérjétek a főszervezők segítségét. Gondoljátok végig, hogy rossz idő esetén be tudtok-e vonulni egy fedett helyre!

Üzletek részvételére is számítunk!

 

  1. Plakátoljatok!

Jelezd környezetednek a honlapunkról letölthető plakát kihelyezésével a részvételedet! Hívd meg az ismerőseidet és szórakozzatok együtt, miközben a jótékony célt támogatjátok! Töltsd ki rajta a hiányzó adatokat: pontosan hol és mikor várod.

  1. A persely

ŐP Persely2

Ne feledkezzünk meg az adománygyűjtő perselyek kihelyezéséről sem. Ez lehet egy logóval ellátott doboz, befőttes üveg, kosár vagy bármi, amibe a Dóri Ház működésére szánt adományokat (fejenként minimum 200 Ft) elhelyezhetik a támogatók.Nyomtasd ki az Öltözz pirosba! kampány hivatalos logóját, amit ragassz rá a gyűjtődobozodra és helyezd jól látható helyre az összejövetelen.

  1. A várva várt nap

Készítsetek fényképeket az összejövetelről és osszátok meg Facebook oldalatokon, hogy mások is lássák, Ti hogyan csatlakoztatok! A rendezvényen készített fényképeket az oltozzpirosba@szememfenye.hu e-mail címre várjuk február végéig.

  1. Támogatás

Az összegyűlt adományt egyeztetett módon juttassátok el a Szemem Fénye Alapítványhoz! Ez történhet átutalással, postai befizetéssel, vagy személyes átadással is. A támogatásokat február végéig az alábbi módok juttathatjátok el hozzánk.

Információk az utaláshoz:

Számlavezető bank: Szigetvári Takarékszövetkezet
Közlemény: A regisztrációs lapon feltüntetett név
Bankszámlaszám: 50800111 11083762

Postai befizetéshez csekket az oltozzpirosba@szememfenye.hu e-mail címen, vagy a 06 (72) 526-658-as telefonszámon igényelhetsz!

Az adományokat személyesen a 7634 Pécs Rácvárosi út 37. számon várjuk hétköznap előre egyeztetett időpontban munkaidőben 8-tól 16 óráig!

A programmal kapcsolatos kérdéseiddel, kérjük, fordulj munkatársunkhoz,
Dallos Edithez a 06 72/ 526-658-as telefonszámon vagy az oltozzpirosba@szememfenye.hu e-mail címen!

Jó mulatást!