Nyári nyitvatartási időszak

Nyitvatartási változás Rácvárosi úti irodánkban és Raktárunkban!

Nyári nyitvatartási időszak: 2017.06.05- 2017.08.31
Hétfő - Csütörtök: 7.30-14.30 -ig
Péntek: 7.30-12.00 -ig
Ha nyitva tartás alatt nem tudja adományát leadni raktárunkban, egyeztetés alapján a Dóri Házban leadható.
Egyeztetni: 06 72 / 526 - 658 telefonon.

„Itt és Most”- Új gyermekhospice-t építünk!

Nyomtatott

A természetben az egyik leglátványosabb jelenség, amikor egy hernyóból egy csodálatosan szép pillangó fejlődik. A pillangó, az átalakulás művésze és számos kultúrában a remény jelképe is. Hozzá hasonlóan most Dóri Ház is újjászületik és kiteljesedik nemzetközi színvonalú, komplex egészségügyi szolgáltatást és terápiás lehetőségeket kínáló gyermekhospice-szá, a Pillangó Házzá.

 

külső1A sosem látott mértékű, közel 1 milliárd forintos, jótékony célú beruházás megvalósításához az egész országra kiterjedő kampányt indítunk.  A 2017 végéig tartó, nagyszabású projekt a forrásgyűjtésre és a tájékoztatásra fókuszál, hiszen egy olyan társadalmi cél, egy olyan közügy kerül a figyelem középpontjába, amely a legtöbb helyen még tabunak számít hazánkban. A kampány nevét, a gyermekhospice szolgáltatás alapfilozófiájáról kapta, amely az örök emléket jelentő, tartalmas pillanatok, az „Itt és Most” –ban maradását és megélését hangsúlyozza. Célunk egy olyan országos méretű összefogás megvalósítása, amely során bárki lehetőségeihez mérten hozzájárulhat a hiánypótló szolgáltatásokat nyújtó intézményünk felépítéséhez!

Ügyünk támogatóival, azaz Önökkel karöltve szeretnénk hétről hétre, tégláról téglára valóra váltani e régi álmunkat!

játszó szobaSzeretnénk, ha itthon is létrejönne egy olyan humánus gondolkodásmód és összefogás, amely által megépülhet a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek, és családjaik számára komplex segítséget-, holisztikus gondozást-, és szükség esetén, elkísérést is nyújtó intézmény. Magyarországon 16 000 családban gondoznak gyógyíthatatlan gyermeket vagy fiatalt. A Pillangó Ház felépítésével e célcsoport meghatározó részének szeretnénk támogató ellátást és élményterápiát, sorstársi közösséget nyújtani.

Kérjük, lehetősége esetén tegyen meg Ön is mindent, hogy célkitűzésünk és kampányunk ismertsége eljuthasson minden jóérzésű magyar állampolgárhoz!

Karolja fel Ön is a témát és hirdesse környezetében a kezdeményezést!

Támogassa missziónkat az Önnek legszimpatikusabb módon!

Hogyan segíthet? Íme néhány ötlet:

    1. 15H037Ismerje meg weboldalunkon a „Legyen részese” menüpont alatt található jótékony célú kampányainkat és eseményeinket! Csatlakozzon az Önnek legkedvesebb programunkhoz és támogassa részvételével célkitűzéseinket!
    2. Anyagi hozzájárulását egyszerűen és biztonságosan elküldheti banki átutalással a Szigetvári Takarékszövetkezetnél e célból nyitott 50800111-15454917 bankszámlánkra, vagy utalhat a newhospice.hu weboldalunkon megtalálható PayPal vagy PayU online felületének segítségével is.

Adományát személyesen is behozhatja telephelyünkre, minden hétköznap 8.00-16.00 óráig, a 7634 Pécs, Rácvárosi út 37. szám alá.  Rendszeres adományozáshoz, kérésre csekket is postázunk az Ön részére!

A www.newhospice.hu weboldalunkon a friss hírek mellett, heti frissítéssel nyomon követheti a beérkezett adományok összegét is.