Nyári nyitvatartási időszak

Nyitvatartási változás Rácvárosi úti irodánkban és Raktárunkban!

Nyári nyitvatartási időszak: 2017.06.05- 2017.08.31
Hétfő - Csütörtök: 7.30-14.30 -ig
Péntek: 7.30-12.00 -ig
Ha nyitva tartás alatt nem tudja adományát leadni raktárunkban, egyeztetés alapján a Dóri Házban leadható.
Egyeztetni: 06 72 / 526 - 658 telefonon.

Kínálódoboz kihelyezés

Legyél Te is gazdája 1.000 darab Kínálódobozunk egyikének!

Külföldi példákhoz hasonlóan mi is elkészítettük becsület kasszás, persellyel ellátott Kínáló dobozunkat! Az kis méretű ajándéktárgyakkal teli doboz kihelyezésével az alapítványunk gyermekhospice szolgáltatásában ápolt gyógyíthatatlan gyermekek ellátását segíted! Ráadásul a kínálódobozba kerülő terméket, vevőkörödhöz illően, Te választhatod ki!

Helyezd ki kínálódobozunkat és segíts minket Te is az adománygyűjtésben!

Tekintsd meg kínáló dobozunk tájékoztató képét, illetve az adományba értékesíteni kívánt termékek listáját.

Látványterv (1)

Mit kell tenned, hogy Te is kihelyezhesd Kínálódobozunkat?1. Válaszd ki termékeink közül azokat, amelyeket ki szeretnél helyezni, ezután vedd fel velünk a kapcsolatot a charityshop@gmail.com e-mail címen, vagy a 72/526-658 telefonszámon 08-16 óráig vagy akár az oldal alján található Kínálódoboz Igénylő Űrlap kitöltésével!2. Írd meg nekünk, mely terméket választottad, mi elküldjük neked a Kínáló dobozt, és a terméket!

 

Ezután Neked nincs más teendőd, mint jól látható helyre kihelyezni a Hozzád eljuttatott Kínálódobozt!

Ha kifogytál a termékekből, értesíts minket, az utánpótlásról is mi gondoskodunk. Ha úgy érzed, nem a megfelelő cikket választottad, vásárlóid, partnereid körében nem elég népszerűek kért termékek, jelezd nekünk bátran és gondoskodunk az árucseréről.

A termékek ajánlott adomány értéket meghatároztuk, így kérünk, hogy egy árkategóriába tartozó termékekből válogass! Természetesen támogatóinknak lehetőségük van a meghatározott árnál magasabb összeget is elhelyezni gyűjtődobozunkban.

A perselyben összegyűlt adományt havonta, az előre egyeztetett módon juttathatod el hozzánk.

Miért ne tennél egy próbát a gyógyíthatatlan gyermekek ügyének támogatásáért ?

Kérlek, amennyiben céljainkkal egyet értesz, és szívesen kihelyeznéd Kínáló dobozunkat, keress meg minket a fent megadott elérhetőségek egyikén vagy igényeld akár online saját Kínálódobozodat az oldal alján található űrlap segítségével!